TRÄDGÅRD

En trädgård att njuta i behöver också skötas om emellanåt.  Även en underhållsfri trädgård behöver hållas efter för att hålla sig snygg och trivsam.

Plantering trädgård

Exempel på tjänster

De flesta av tjänsterna är avdragsgilla och berättigade till ROT-och RUT avdrag.

Trädgårdsskötsel tex gräsklippning, rensning av rabatter, klippning av buskar

Anläggning av rabatter

Enklare markarbeten

Enklare snickeriarbeten, så som trädäck, spaljéer, insynsskydd

Målning utomhus

Snygga till och plantera i utekrukor

Planering

Vill du trivas bättre i din trädgård? Har du kört fast och fått slut på ideer? Vet du egentligen hur du vill ha det men behöver hjälp med vägen dit med t.ex. växtval och vilken markbeläggning du ska välja? Eller har du ingen aning om vad du ska göra med din trädgård? Jag hjälper dig med allt ifrån råd på vägen till färdig ritning med komplett växtlista. Vill du sedan ha hjälp med utförandet finns jag där tills dina idéer är förverkligade.

Trädgårdsskötsel

Vill du njuta mer än arbeta i din trädgård? Jag tar hand om allt ifrån gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning till nyplantering och uppfräschning av trädgårdens ytor.

Vår- eller höststädning

Gör trädgården redo för sommar eller vintersäsongen!

Jag städar tomten från löv, skräp och lösa föremål, rensar rabatten från ogräs, krattar, klipper, gödslar och mossbekämpar gräsmattan, rensar, krattar eller sopar gångar, samlar upp trädgårdsavfall inför bortforsling och klipper bort skadade och döda kvistar ur buskar och träd.

Enklare anläggningsarbeten

Drömmer du om en knastrande grusgång som slingrar genom trädgården? Eller några plattor för att rama in altanen? Jag utför enklare anläggningsarbeten och kan förmedla kontakt om det krävs större maskiner.

Skötselabonnemang

Vill du ha en garanterat välskött trädgård, året om? Med ett skötselabonnemang tar jag hand om din trädgård efter dina önskemål och du kan göra bara det du vill. Skötselabonnemanget anpassas till just dina önskemål och din trädgård. Du väljer själv hur många timmar du vill ha din trädgård omskött och hur ofta.

Väska med trädgårdsredskap
Trädgårdsritning
Grusgång trädgård blommor

BILDGALLERI

Kika in i galleriet för att se exempel på trädgårdsuppdrag eller bara för att få inspiration till egna projekt.

Vi har anlitat Sanna för ett antal trädgårdsuppdrag.

 Vi är mycket nöjda och glada att vi gjorde det. Hon har på ett snabbt och professionellt sätt skapat ordning och struktur i vår trädgård och kommit med flera kreativa idéer. Vi kommer höra av oss igen! 

Marthin och Eva 

Supernöjda med Sannas planering och ritning över vår entré och trädgård. Hennes kunskap, engagemang, noggrannhet och ”det där lilla extra” gjorde att arbetet gick lätt.

Inger och Björn

Kontakta mig gärna

073 735 90 09

sanna@sannartisan.se

Nyponvägen 3, 453 38 Lysekil

FÅ DET GJORT

Kanske har du flera småsaker som irriterar dig men som inte blir gjort, boka några timmar så gör jag färdigt dina projekt.