HEMMA

Har du en to-dolista som inte blir kortare? En golvlist som saknas, en hylla som strax ska skruvas upp eller ett förråd som anfaller?

Organiserad garderod

Exempel på tjänster

De flesta av tjänsterna är avdragsgilla och berättigade till ROT-och RUT avdrag.

Organisering av dina förvaringsutrymmen

Bortforsling av skräp

Montering av möbler

Enklare måleriarbeten

Flytthjälp/städ

Enklare snickeriarbeten

Fixarlista

Har du flera småsaker som inte blir gjorda men som ligger där och skaver? Sätta upp sista listen i sovrummet, skruva upp hyllan i förrådet, köra till tippen, måla det där fönsterfodret eller plantera blommor i utekrukorna? Ge din lista till mig så får du det gjort! Du kan samla flera olika saker på din lista och jag fixar dem så du slipper.

Målning

Dags att uppdatera hallen med ny kulör? Eller måla om den där friggeboden som verkligen behöver ett lager färg? Jag hjälper dig med måleriarbeten som du vill få gjorda. En del arbeten kan kännas för små för att ringa målerifirman och då kan du lämna över dem till mig.

Inköp/Montering

Tråkigt att åka till möbelvaruhuset? Ännu värre att skruva ihop möblerna när du kommit hem? För att inte tala om att sätta upp hyllor på väggen? Jag får det tråkiga gjort åt dig! Kan erbjuda allt ifrån inköp till färdigmöblering när du vill göra om hemma. Dessutom slipper du slänga kartongerna själv…

Flytthjälp/Städ

Jag kan hjälpa dig att packa ner, flytta och flyttstäda när det är dags. I en flytt är sällan slutstädningen det roligaste men jag får det gjort åt dig så att du kan fokusera på ditt nya boende.

Organisering

I nästan alla hem finns en plats där saker samlas, ofta samlas de utan någon som helst systematik eller synbar ordning. Vanliga sådana platser är förråd, garage och garderober men det kan även vara en oanvänd bastu eller friggebod. Med min hjälp får den platsen en tydlig struktur och det blir enkelt att hålla ordning och att hitta saker en letar efter.

 

Klädgalge
Garderob/Klädförvaring

En massa kläder men inget att ta på dig? Bläddrar du fram och tillbaka i garderoben men hittar inget som känns kul? Ofta har en för många plagg framför sig och det är svårt att hitta nya kombinationer. Jag hjälper dig att sortera i din garderob och kan vara de nya ögon du behöver för att hitta nya kombinationer eller flytta ut plagg som gjort sitt. Efter att din garderob är klar tar jag med det som sorterats ut i ”slänga”, ”sälja” och ”skänka” och ser till att det blir gjort.

Träbord vardagsrum
Hylla i hall
Nymålad hall
Sanna målar

BILDGALLERI

Snart kan man kika in här och se fina exempel på allt från snickeriarbeten till organiserade utrymmen.

Tack snälla Sanna, du gjorde lägenheten skinande ren.

Skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där själv, om det nu inte var för att du flyttstädade. Hade inte kunnat önska mig mer!
Gunilla

När man inte har tid eller armar nog för alla projekt som man gått och tänkt på så finns Sanna!

Personligt, lyhört och proffsigt utfört arbete. Första men definitivt inte min sista förfrågan till detta företag. Rekommenderas varmt till alla idésprutor som inte har nog med timmar på sitt dygn.
Bella, LL1903

Kontakta mig gärna

073 735 90 09

sanna@sannartisan.se

Nyponvägen 3, 453 38 Lysekil

FÅ DET GJORT

Kanske har du flera småsaker som irriterar dig men som inte blir gjort, boka några timmar så gör jag färdigt dina projekt.