MÖBLER

Måttbeställ ett bord som ingen annan har eller låt mig göra om en kär gammal möbel. 

Bord vardagsrum

Tillverkning

Om du letar efter ett bord eller en bänk som ingen annan har och som du kan få i vilka mått du önskar kan du vända dig till mig. Vill du dessutom tänka hållbart och långsiktigt? Jag tillverkar bord och bänkar där skivan består av återvunna träplank. Planken kan tidigare ha tjänat som till exempel ladugårdsgolv eller ställningsplank och bär spår av sitt forna användningsområde. Planken behandlas till önskad nyans och vaxas för en silkeslen och slitstark yta. Skulle en få någon skada i skivan är det lätt åtgärdat med slippapper och vaxning av skadan. Bordsunderredet svetsar jag av stålprofiler i det utförande en önskar.

Renovering

Har du en kär gammal möbel som inte längre riktigt passar in? Med ny kulör, nytt tyg eller mindre ändringar kan du ta vara på det fantastiska hantverk en gammal möbel ofta är. Jag kan hjälpa dig att ge din möbel den nya kostym som gör att den håller i många år till.

Vi har anlitat Sanna för ett antal trädgårdsuppdrag.

 Vi är mycket nöjda och glada att vi gjorde det. Hon har på ett snabbt och professionellt sätt skapat ordning och struktur i vår trädgård och kommit med flera kreativa idéer. Vi kommer höra av oss igen! 

Marthin och Eva 

Supernöjda med Sannas planering och ritning över vår entré och trädgård. Hennes kunskap, engagemang, noggrannhet och ”det där lilla extra” gjorde att arbetet gick lätt.

Inger och Björn

Kontakta mig gärna

073 735 90 09

sanna@sannartisan.se

Nyponvägen 3, 453 38 Lysekil

FÅ DET GJORT

Kanske har du flera småsaker som irriterar dig men som inte blir gjort, boka några timmar så gör jag färdigt dina projekt.